EUROWATER ny medlem i VARIM

VARIM välkomnar EUROWATER som ny VARIM medlem.

EUROWATER grundades 1936 som ett företag för tillverkning av reningsanläggningar i kooperativa mejerier. Idag har de utvecklats till en internationell koncern med kunder och verksamhet i de flesta branscher.

EUROWATER utvecklar, tillverkar och marknadsför tekniskt kvalificerade totallösningar för behandling och rening av vatten anpassade för:

  • Offentlig och privat vattenförsörjning
  •  Industrier och institutioner inom en stor mängd olika verksamhetsområden

Koncernen har idag 240 erfarna medarbetare, varav ungefär hälften finns vid deras huvudkontor och tillverkningsenheter i Danmark. Tillsammans arbetar de med målet att kunna erbjuda optimala tekniska lösningar till sina kunder.

Hvudkontoret finns i Huskvarna.  Vill du veta mer om företaget kontaktar du Paul Jacobsson eller Stefan Mattson på Eurowater AB. Du kan även titta på deras hemsida.

 


Nyheter


Inbjudan till Kickstart Digitalisering

Hur påverkas ni av digitalisering? Att digitalisera delar av sin verksamhet är ofta nödvändigt för att förbli konkurrenskraftig på marknaden.

VD Anna Linusson lämnar Svenskt Vatten

Anna Linusson har som VD från 2014 genomfört förändringar i organisationen utifrån sitt uppdrag från styrelsen och har på ett

Christian Berner Tech Trade AB förvärvar Zander & Ingeström AB

— Det känns mycket bra att göra detta viktiga förvärv för Christian Berner. Zander & Ingeström AB är ett stabilt

Debatt i GP – Gör försummade VA-näten till valfråga

Dricksvattnet är vårt viktigaste livsmedel och VA-näten utgör Sveriges i särklass mest samhällskritiska försörjningssystem. Trots detta är den svajande kvaliteten