Vill du bli medlem?

Till medlemmar i Varim kan styrelsen anta varje företag, organisation eller liknande som har verksamhet eller intresse inom området och uppfyller Varims kvalifikationskrav, samt är beredd att aktivt verka för branschens intressen.

För att ansöka om medlemskap behöver du fylla i en medlemsansökan och e-posta den till kansliet på varim@tebab.com. Ansökan behandlas sedan av Varims styrelse. Här hittar du Varims stadgar.

Varim erbjuder två nivåer på medlemskap, fullvärdigt och reducerat. Fullvärdig medlem i Varim år 2018 kostar i serviceavgift 45 500 kr (+ moms) och medlemsavgift 3 720 kr.

Reducerat medlemskap innebär att man under de 2 första åren betalar halv serviceavgift och hel medlemsavgift. Det innebär att man ej har rösträtt på föreningsmöten samt ej erhåller rabatt på VA-mässan.

Jubileumserbjudande 2017: Nu när vi fyller 50 år så kan du bli medlem för 10.000 kr (+ moms) och halv medlemsavgift (ca 1.900 kr) för resten av året. Medlemskapet gäller under 2017. Medlemskapet övergår till fullvärdigt medlemskap vid årsskiftet 2017/2018 och då betalas full avgift.

Vill du ha mer information om Varim och vad ett medlemskap innebär? Fyll i intresseanmälan nedan eller kontakta kansliet.

TEBAB erbjuder alla företag som är medlemmar i en branschorganisation med kansli hos TEBAB att ta del av tjänsten TEBAB Plus.

Intresseanmälan om medlemskap i VARIM

Företag: *

Postadress: *

Postnummer: *

Ort: *

Kontaktperson: *

E-post: *

Mobiltelefon: *

Telefon: *